Het laatste nieuws!

- Roy Geerts scoort met nieuw nummer; “Ja als we gaan”!

De jonge ambitieuze zanger Roy Geerts uit Teteringen heeft de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd als feestartiest. Hij is nog geen 2 jaar bezig maar maakte al een aantal hele leuke singels. Met de aankomende carnaval voor de deur voegt hij met zijn nieuwste singel daar weer een topper aan toe! Het nummer “Ja als we gaan” is een gloednieuwe plaat die is geschreven en geproduceerd door André Kooiman. Het feestnummer is een echte meezinger met lekkere accordeon partijen en een vette beat. “Hij klinkt heel lekker en stilzitten zal niet meevallen op deze plaat!” gniffelt Roy Geerts tevreden.
De single is vanaf Januari 2017 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals en zal gepromoot worden bij alle Nederlandstalige en Belgische radio zenders door Plugplugging. Ook zal er een spetterende videoclip te zien zijn op de tv zenders en natuurlijk via Youtube.
Met deze gloednieuwe super feestplaat heeft Roy Geerts weer een geweldige knaller gemaakt die je met carnaval zeker voorbij zal horen komen

 

Productie en label: AKMP (André Kooiman Muziek Produkties)
Tekst en Muziek; André Kooiman
Hoesontwerp: AKMP (Dr.E-Design)

Luisteren naar deze produktie kan via de website onder; SHOWCASE

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!