Het laatste nieuws!

- Leroy Krielen nieuwe feestplaat; “Feesten doe ik alleen met jou”

Met de aankomende feestperiode voor de deur zocht Leroy wederom contact met producer en tekstschrijver André Kooiman. Die schreef en produceerde voor Leroy een gloednieuw feestnummer getiteld “Feesten doe ik alleen met jou”. Een nummer met een lekkere beat, amusante tekst en een geweldig commerciële sound die we inmiddels van hem kennen. “Het resultaat is super geworden en het is een echte meezinger!” aldus een enthousiaste Leroy over zijn tweede single.
De single “Feesten doe ik alleen met jou” is vanaf December verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals en ook als fysieke single cd o.a. via Leroy’s eigen website. Ook zal zijn 1e videoclip te zien zijn via o.a. YouTube. Met zijn nieuwe feestplaat heeft Leroy Krielen een goede opvolger gemaakt van zijn succesvolle zomerplaat, en laat hij horen dat hij geen eendagsvlieg is.

Productie en label: AKMP (André Kooiman Muziek Produkties)
Tekst en Muziek; André Kooiman
Hoesontwerp: AKMP (Dr.E-Design)

Luisteren naar deze produktie kan via de website onder; SHOWCASE

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!