Het laatste nieuws!

- SInterklaas singel Pet Raket en John Kanon; “Pieten Party”

In navolging van de grote Sinterklaas hit “Sinterklaasje, lust u een frikadel?” komt het Party duo Pet Raket en John Kanon op het AKMP label met hun nieuwe singel “Pieten Party”. Een klapper van een feestnummer waar jong en oud van uit hun dak gaat!

Deze feestgangers zijn ondertussen direct herkenbaar aan hun eigen sound. Pet en John zijn ondertussen bekend van hun eerdere hits “We drinken met z’n allen”, “Polska Party” en de knaller “Nasibal”. Tevens scoorde ze dit jaar een hit met “Tante Riet”.

Een van de gezelligste tijden van het jaar is toch wel wanneer Sinterklaas samen met de Pieten in Nederland zijn. Na het enorme succes van vorig jaar kon de opvolger van “Sinterklaasje lust u een Frikadel?” niet uitblijven. Elk jaar weer maken de Pieten er net zo’n groot feest van als de heren Pet en John. De single “Pieten Party” is dan ook een plaat waar iedereen op uit z’n dak gaat.

Het duo staat met deze plaat weer garant voor een humoristische videoclip, een vette beat en een hoog meezing gehalte. Deze knotsgekke plaat is echt een must voor iedereen die een feestje wil bouwen met de Sint en Pieten!

Productie en label: AKMP (André Kooiman Muziek Produkties)
Tekst en Muziek; André Kooiman
Hoesontwerp: AKMP (Dr.E-Design)

Luisteren naar deze produktie kan via de website onder; SHOWCASE

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!