Het laatste nieuws!

- Nieuwe TOP-singel voor zanger Jesse; Ik heb het altijd al geweten!

Medio vorig jaar scoorde de Brabantse zanger Jesse nog een gigantische hit in België in duet met Bobby Prins met de hitsingle “Ik heb nog meer dan 1000 dromen”. Sinds die tijd heeft hij samen met producer/tekstschrijver André Kooiman hard gewerkt in de studio aan nieuw materiaal. De nieuwe single “Ik heb het altijd al geweten” is het eerste resultaat van de vele uren studiowerk die het tweetal samen maakten. Het nummer is een spetterende remix geworden van een bekende Hazes track, gemaakt in een super commerciële stijl door dezelfde producer die eerder ook de megahit “Wie denk jij wel wie ik ben” maakte!
“Een waanzinnig klinkend nummer met mooie gitaar solo’s, geweldige blazers en een heerlijk latin arrangement dat ongetwijfeld bij een groot publiek in de smaak zal gaan vallen” zegt Jesse enthousiast! Het nummer is de voorloper van het geplande album dat in 2017 moet gaan verschijnen waarvan al enkele nummers zijn opgenomen.
De single “Ik heb het altijd al geweten” is vanaf Oktober 2016 verkrijgbaar via het label AKMP op alle grote download- en streaming portals. Ook zal een prachtige videoclip van het nummer te zien zijn op YouTube. Een waanzinnig klinkende TOP-singel gemaakt met veel aandacht voor de kleinste details die klinkt als een klok!

Productie en label: AKMP (André Kooiman Muziek Produkties)
Promotie: PLUGplugging
Hoesontwerp: AKMP (Dr.E-Design)

Luisteren naar deze produktie kan via de website onder; SHOWCASE

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!