Het laatste nieuws!

- IJzersterke schlagersound zangeres Louisia

De Belgische zangeres Louisia is een graag geziene gast in de grensstreek met haar bijzonder hoge sopraan stem. Sinds haar samenwerking met de Nederlandse producer/tekstschrijver André Kooiman (die hits schreef voor; Bobby Prins, Danny Fabri en Yves Segers) bracht ze al een single uit getiteld; “ Uitgerekend jij” waarmee ze wekenlang in de Vlaamse top 15 stond.
Haar nieuwe single “ Manuel waarom” is wederom een heerlijke schlagerplaat geworden en een bewerking van de gelijknamige wereldhit van Audrey Landers. De ijzersterke productie werd wederom gemaakt door André Kooiman en de Belgische tekst werd geschreven door Dennie Damaro. Als extra is er een fantastische B-kant gemaakt van een nieuw nummer getiteld “ Ga jij met me mee” met dezelfde dikke schlagersound die in Belgie heel populair is.
De single is vanaf eind september 2016 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals.

Productie en label: AKMP (André Kooiman Muziek Produkties)
Promotie: PLUGplugging
Hoesontwerp: AKMP (Dr.E-Design)

Luisteren naar deze produktie kan via de website onder; SHOWCASE

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!