Het laatste nieuws!

- Nieuwe single Mitch Kerstens heet; Dansend door de nacht

Sinds de talentvolle jonge zanger Mitch Kerstens zo’n jaar geleden zijn eerste singles uitbracht zijn er al veel mooie dingen gebeurd. Veel radio airplay op alle grote en kleine radiostations en veel boekingen volgden, wat de succesformule verzonnen door Mitch en de bekende producer/tekstschrijver André Kooiman onderstrepen. De afgelopen tijd hebben ze samen in de studio gewerkt aan de 3e single van Mitch die de titel heeft gekregen; “Dansend door de nacht”. “Dit keer hebben we een grote zomerhit omgetoverd tot een super commerciële Nederlandstalige meezinger!” zegt Mitch Kerstens glunderend. Met deze lekkere vlotte nieuwe single trekt Mitch Kerstens de lijn door met het maken van heerlijk in het gehoor liggende nummers in een geheel eigen stijl, die het ontzettend goed doet bij het Nederlandstalige publiek. Zijn nieuwe single verschijnt via het label AKMP op alle grote download- en streaming portals. Als bonus is de single ook geremixed in een speciale GOLDfish remix die exclusief in de downloadportals verkrijgbaar is. Wederom laat Mitch Kerstens horen dat hij een niveau hoger is gekomen met de single “Dansend door de nacht” die zeker weer goed in de smaak zal vallen bij zijn publiek!

Productie en label: AKMP (André Kooiman Muziek Produkties)
Ned. tekst; André Kooiman
Promotie: PLUGplugging
Hoesontwerp: AKMP (Dr.E-Design)

Luisteren naar deze produktie kan via de website onder; SHOWCASE

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!