Het laatste nieuws!

- AKMP maakt vette carnavals single voor Johan Heeren!

Zijn nieuwe single is een feestelijke remake van het te gekke nummer van Herman Brood “Maak van je scheet een donderslag”. Samen met producer en tekstschrijver André Kooiman heeft Johan Heeren de track een modern jasje gegeven dat heel geschikt is voor de aankomende feestperiode. “Een mix van het origineel met wat lekkere dance invloeden in de super moderne sound van nu!” typeert Johan zijn allernieuwste single. Ook heeft hij een speciale “Tullepetaone” versie opgenomen voor de fans uit zijn geboortestad Roosendaal.
De nieuwe feestsingle van Johan Heeren is verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals en wordt gepromoot op vele radiozenders en websites in Nederland en België door PLUGplugging.

Hoesontwerp: AKMP (Dr.E-Design)
Label: André Kooiman Muziek Produkties

Luisteren naar deze produktie kan via de website onder; SHOWCASE

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!