Het laatste nieuws!

- AKMP maakt feestplaat voor Michael Humble over datingsite

Met de aankomende feestperiode voor de deur komt de vrolijke de Brabantse zanger Michael Humble met een nieuwe feestknaller getiteld; “Meisje van een datingsite”.
Een super commerciële feestnummer gaat over de trend van online daten, dat ongekend populair is bij jong en oud! De lekkere catchy single, wederom geschreven en geproduceerd door André Kooiman die er eerder ook al o.a. “Ik heb morgen geen kater in mijn kop” schreef voor Michael Humble, heeft een heerlijke feestbeat en is daarmee uitermate geschikt voor de carnavalsperiode.
De single is vanaf December 2015 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals en het nummer zal wederom gepromoot gaan worden op vele radiozenders en websites door PLUGplugging in Nederland en België.

Hoesontwerp: AKMP (Dr.E-Design)
Tekst en muziek: A.Kooiman
Label: André Kooiman Muziek Produkties

Luisteren naar deze produktie kan via de website onder; SHOWCASE

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!