Het laatste nieuws!

- AKMP maakt vette schlagerproductie voor Belgische zangeres Louisia

De Belgische zangeres Louisia zingt al bijna haar hele leven met als grote passie de liefde voor het levenslied. Een tijd geleden benaderde producer en tekstschrijver André Kooiman uit Raamsdonksveer (NL) die al eerder hits schreef en produceerde voor grote Belgische artiesten zoals Bobby Prins en Danny Fabri, en vroeg hem een gloednieuw arrangement te maken van één van haar favoriete nummers die ze jaren terug op haar album uitbracht!
Zo leuk dat ze besloten heeft om het nummer, dat nu een stevige schlagerproductie is geworden, als single uit te brengen met als titel; “Uitgerekend jij”.
De single is vanaf december 2015 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals en het nummer zal gepromoot worden in Nederland en België op vele radiozenders en websites door PLUGplugging.

Hoesontwerp: AKMP (Dr.E-Design)
Label: André Kooiman Muziek Produkties

Luisteren naar deze produktie kan via de website onder; SHOWCASE

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!