Het laatste nieuws!

- Carnavals single Benno van Vugt heet “Ik zie Pinguïns overal”

Na het grote carnavals succes van vorig jaar heeft Benno van Vugt uit Tilburg opnieuw een kneiter van een feestsingle gemaakt. Dit jaar is hij opnieuw van de partij met een nieuwe single getiteld; “ik zie Pinguïns overal”. Een super commerciële eigen plaat vol humor, die wederom geproduceerd en geschreven is door André Kooiman.
De single is vanaf eind november 2015 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals, en voor de liefhebbers ook als cd te verkrijgen via Benno’s website. De plaat zal net als zijn voorgaande singles worden gepromoot door PLUGplugging in Nederland en België.

Hoesontwerp: AKMP (Dr.E-Design)
Tekst en muziek: A.Kooiman
Label: André Kooiman Muziek Produkties

Luisteren naar deze produktie kan via de website onder; SHOWCASE

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!